Logo

Tietoja

VUOSIKOKOUS 2020

Vuosikokous 28.3.2020 on PERUTTU korona-tilanteen johdosta.

Kokous järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

2019

Olimme osastona mukana Lahden messukeskuksessa Classic Motorshowssa 4- 5.5 2019, kävijöitä n. 20000 henkilöä.
Koneita oli Super, Allgaier,  Junior ja 1 sylinterinen Allgaier. Syyskuussa olimme osastona Riihimäellä Rauta ja Perooli tapahtumassa. Koneita oli kahdet Superit, kaksi Allgaieria sekä Deutz.

 

2018

Osallistuimme perinteiseen Lahden Classic Motorshowhun.

2017

Osallistuimme Classic Motor Showhun Lahdessa.

2016

Kerho osallistui Lahden Classic Motor Showhun kahden traktorin osastona. Syksyllä osallistuimme Rauta ja petrooli tapahtumaan Riihimäellä.

 

2015

Kerho osallistui perinteisesti Lahden Classic Motor Showhun keväällä ja syksyllä Rauta ja petrooli tapahtumaan Riihimällä.

 

2014

Kerho osallistui keväällä omalla osastolla Classic Motor Showhun Lahdessa ja syksyllä  Rauta ja petrooli tapahtumaan Riihimällä.

 

2013

Kerho osallistui keväällä omalla osastolla Classic Motor Showhun Lahdessa ja syksyllä  Rauta ja petrooli tapahtumaan Riihimällä. Paikalla oli hyvä Porsche-traktorien edustus, sillä kaikki mallit olivat paikalla. Yhteensä traktoreita oli näytilla kuusi kappaletta.

 

2012

Kerho osallistui Hyvinkään Rauta ja petrooli tapahtumaan syyskuussa 2012. Paikalla oli hyvä Porsche-traktorien edustus, sillä kaikki mallit olivat paikalla. Yhteensä traktoreita oli näytilla kuusi kappaletta.


Osallistuimme kerhon puitteissa Classic Motorshow näyttelyyn 5 – 6. toukokuuta Lahdessa. Koneita oli näytillä Allgaierista Juniorin kautta Masteriin, yhteensä 6 kpl. Kävijöitä näyttelyssä oli viikonlopun aikana 17500.