Logo

Tietoja

VUOSIKOKOUS 2019

Vuosikokous järjestetään lauantaina 6.4.2019 klo. 13.00 Etelä-Pohjanmaan traktorimuseossa.

Osoite ja yhteystiedot museolle ovat: Keski-Nurmontie 79 60550 Nurmo. Matti Jaskari 0400-165568
Virallinen kutsu jäsenille lähetetään maaliskuussa.

Museolla on meille tarjoulla tulokahvit, jonka jälkeen vuosikokous ja museoon tutustuminen. telä-Pohjanmaan traktorimuseossa on n. 150 traktoria, joista Matti kertoo meille elävää historiaa.

Yhdistyksen toimintaan haetaan apuvoimia, jotka voisivat hoitaa näyttelyasioita ja jäsenrekisteriä tai muita kerhon toimintaan liittyviä toimia.

 

 

MENNEITÄ TAPAHTUMIA

2018

Osallistuimme perinteiseen Lahden Classic Motorshowhun.

2017

Osallistuimme Classic Motor Showhun Lahdessa.

2016

Kerho osallistui Lahden Classic Motor Showhun kahden traktorin osastona. Syksyllä osallistuimme Rauta ja petrooli tapahtumaan Riihimäellä.

 

2015

Kerho osallistui perinteisesti Lahden Classic Motor Showhun keväällä ja syksyllä Rauta ja petrooli tapahtumaan Riihimällä.

 

2014

Kerho osallistui keväällä omalla osastolla Classic Motor Showhun Lahdessa ja syksyllä  Rauta ja petrooli tapahtumaan Riihimällä.

 

2013

Kerho osallistui keväällä omalla osastolla Classic Motor Showhun Lahdessa ja syksyllä  Rauta ja petrooli tapahtumaan Riihimällä. Paikalla oli hyvä Porsche-traktorien edustus, sillä kaikki mallit olivat paikalla. Yhteensä traktoreita oli näytilla kuusi kappaletta.

 

2012

Kerho osallistui Hyvinkään Rauta ja petrooli tapahtumaan syyskuussa 2012. Paikalla oli hyvä Porsche-traktorien edustus, sillä kaikki mallit olivat paikalla. Yhteensä traktoreita oli näytilla kuusi kappaletta.


Osallistuimme kerhon puitteissa Classic Motorshow näyttelyyn 5 – 6. toukokuuta Lahdessa. Koneita oli näytillä Allgaierista Juniorin kautta Masteriin, yhteensä 6 kpl. Kävijöitä näyttelyssä oli viikonlopun aikana 17500.